Nieuwe Dirigent!

Na een relatief korte, doch energieke periode met Soren Ballegaard als dirigent heeft Soren besloten de rust op te zoeken en is hij geëmigreerd naar het stille Denemarken. Soren, dank voor je enthousiasme, zelfs tijdens de Corona-repetities!

Welkom, Dirk Ornee! Deze nuchtere tukker zal per september 2021 het stokje overnemen van Soren. Hieronder volgt een kort profiel.

Als jonge drummer van 13 kwam ik voor het eerst in aanraking met swing muziek (nouja, het spelen daarvan) in de big band van de muziekschool. De functie die je hebt als drummer in een big band past enorm bij mij en ik heb dan ook sindsdien altijd in big bands gespeeld. Na de muziekschool kwam het conservatorium, waar ik uiteindelijk drummer van de ArtEZ big band werd. Daarnaast richtte ik met muzikale vrienden een eigen big band op (New Sound Jazz Machine), speelde ik twee tours met het Nederlands Studenten Jazz Orkest en heb ik als invaller bij allerlei big bands gespeeld. Als dirigent van de Big Fun Band hoop ik al deze ervaring te kunnen gebruiken om een fantastische band sound neer te zetten, met een mooi breed en modern repertoire!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *